Rosa Bil-aksjon 2006

Sammen skal vi kjøpe en bil til Ingrid, og fortsette kampen mot brystkreften!

Tuesday, October 29, 2013

Rosa bil er solgt - ny bil på vei!

Etter en meget vellykket QXL-auksjon, ble Rosa bil solgt i midten av oktober for 56.000 kroner. Distriktssjef Geir Vangsnes i Kreftforeningen, distrikt Vestlandet, sendte ut denne mailen 18. oktober 2013:

Hei gode venner og støttespillere!
Den rosa bilen er solgt – folien er fjernet – og i morgen kommer kjøperen fra Stavanger og henter den. Salgssummen ble 10.000,- over tilbudet vi hadde fått på bilen i forkant! 

Kreftforeningen har hentet bilen på hotellet og ordner med overleveringen.

Ny bil er produsert!! Ankommer Bergen om 2-4 uker. Denne bilen blir leaset på en fem års avtale fra Jaeger og skal fortsette der den rosa bilen slapp! Når ny bil ankommer Bergen ønsker vi å få på ny rosa folie og vise for all verden at historien fortsetter – sammen med tilbudet om å låne denne kule rosa bilen når en er inne til behandling på Haukeland! 

Driftsmidlene til bilen er ikke på plass – og her trenger vi god hjelp fra gode venner for å ordne dette også! Helt nøyaktig har vi ikke summene enda – men en rimelig leasing avtale + driftsmidler til forsikring/veiavgift/bompenger/vask etc… beregner vi ca 2.000,- per måned...  Og vi regner med å klare oss uten verkstedsreperasjoner de kommende årene :)

I tillegg har vi fått tilbud om foliering av den nye bilen til kr 8.000,- som er 10.000,- under markedsprisen.

Vi er ved godt mot – og vi gleder oss til å få ny bil på plass!

Vi er og veldig glad for å kunne informere om at Bjørn Inge hos Jæger har ordnet med at vi får låne en bil frem til vår nye bil er på plass – dvs at fra mandag ettermiddag, den 21/10 vil det være bil på plass på Haukeland Hotell – klar for utlån igjen!

Vi ser frem til fortsatt godt samarbeid med dere alle – og vi er åpen for innspill og dialog med alle som vil være med å gjøre gode ting for «den rosa bilen»

Som vi sier her hos oss:Den Rosa bilen er solgt! LEVE den rosa bilen!!!  HIPP! HIPP! HIPP!

Med ønske om en riktig god helg til dere alle!  
Geir

1 Comments:

Post a Comment

<< Home