Rosa Bil-aksjon 2006

Sammen skal vi kjøpe en bil til Ingrid, og fortsette kampen mot brystkreften!

Monday, August 20, 2007

Rosa bok på vei...
I dag, 20. august 2007, er det nøyaktig ett år siden den sprudlende festen på Landmark hvor Ingrid fikk overrakt Rosa Bil. De fleste i bergensområdet har i løpet av de siste 12 månedene trolig fått et glimt av Ingrid i den rosa Minien, på vei til fisketurer i vest, oppfølging på Haukeland, eller i full fart retning Flesland for å hente og bringe slekt og venner. Bilen har med andre ord oppfylt sin misjon om å gjøre hverdagen festligere og enklere for Ingrid.

Noen har kanskje lurt på hvorfor Ingrid har fartet så mye frem og tilbake til Os. Det har sin forklaring i at Ingrid det siste året har skrevet bok! Store deler av skriveprosessen har foregått i en suite på Solstrand fjordhotell i Os, og nå er altså Ingrid klar for å debutere som forfatter.

Boken - som har fått navnet "Rosa bil" - blir utgitt av Versal forlag og lanseres i slutten av september 2007. Vi antar at en knallrosa lanseringsfest venter oss alle...

På vegne av Rosa Bil-aksjon 2006
- Irina

2 Comments:

  • At 23/9/07 22:35, Anonymous Anonymous said…

    En sterk bok.
    Takk.

     
  • At 25/9/07 20:16, Anonymous Anonymous said…

    Jeg pløyde gjennom boken på 2 dager - klarte ikke å legge den fra meg. Er selv ung og har hatt brystkreft og det var sterkt å lese historien! Flott at noen er gode formidlere! En sterk bok som det står i kommentaren over - men anbefales sterkt!

     

Post a Comment

<< Home