Rosa Bil-aksjon 2006

Sammen skal vi kjøpe en bil til Ingrid, og fortsette kampen mot brystkreften!

Thursday, May 07, 2009

Etter inspirasjon fra den svært så vellykkede rosa bil-aksjonen fra 2006, relanserer vi nå innsamlingsformen.

Rosa bil-aksjon i forbindelse med Nattjazz
USF Verftet i Bergen
Torsdag 21. mai 2009 klokka 17

Bakgrunn:
Sommeren 2006 tok en liten gjeng initiativet til å samle inn penger for å kjøpe en bil til sin kreftsyke venninne, Ingrid Wiggen. I løpet av en hektisk sommermåned ga over 350 personer og bedrifter sitt bidrag til Rosa bil-aksjon. Nærmere 200.000 kroner ble samlet inn. Vennene kjøpte en rosa Mini One, som Ingrid fikk overrakt under en storstilt feiring i Bergen 20. august 2006. I tillegg kunne aksjonen overrekke en sjekk på 30.000 kroner til Kreftforeningens Rosa sløyfe-aksjon.

Tanken var at Ingrid skulle bruke bilen så lenge hun trengte den. Deretter skulle bilen selges, og pengene gis videre til Kreftforeningens Rosa sløyfe-aksjon.
Ingrid var styremedlem i Nattjazz, og etter hennes bortgang i mars 2008, ble bilen solgt under Nattjazz 2008. Etter en meget spennende budrunde var det da også til slutt Nattjazz i Bergen som fikk tilslaget på bilen. Under årets festival vil Nattjazz selge bilen videre. Denne gangen er imidlertid den nye eieren allerede klar: Kreftforeningen. Nattjazz og kreftforeningen ønsker at den rosa bilen skal få en tjeneste tilsvarende den bruken den i utgangspunktet var tiltenkt.

Fra auksjon til aksjon
  • Sammen kan vi bidra til å kjøpe bilen fra Nattjazz og gi den til et godt formål. Eventuelle beløp som overstiger prisen av bilen, vil uavkortet gå til rosa sløyfe-aksjonen.
  • Aksjonen er i gang! Bruk linken: https://www.deltager.no/rosabil eller betale inn til kontonummeret med navnet Rosa bil: 3624.29.46744
  • Torsdag 21. mai blir det konsert og markering på verftet. Dette er nattjazzens andre dag, og vi har gleden av at Arve Henriksen, Bjarte Hjelmeland, Jarle Bernhoft og Natalie Nordnes bidrar. I tillegg vil seksjonssjef i Kreftforeningen seksjon Vest, Geir Vangsnes, bidra.


Kontaktpersoner, Rosa bil-aksjon Nattjazz 2009:
Øyunn Viken, mobil 41 20 68 57
Kontaktperson, Kreftforeningen, seksjon vest: Rådgiver informasjon og samfunnskontakt Helene Unneland, mobil: 99 15 08 13

Hilsen Øyunn Viken, Nattjazz

2 Comments:

Post a Comment

<< Home