Rosa Bil-aksjon 2006

Sammen skal vi kjøpe en bil til Ingrid, og fortsette kampen mot brystkreften!

Tuesday, June 20, 2006



Her er mailen som sent i går kveld ble sendt ut til nesten 200 av Ingrids venner og kjente. Nå får vi bare håpe at så mange som mulig slutter opp, gir et bidrag, og sprer budskapet til så mange som mulig!

Skal holde bloggen oppdatert om hvor mye vi klarer å samle inn underveis.
Hilsen Irina

* * *


Rosa Bil-aksjon
Juli 2006

Sammen skal vi kjøpe en bil til Ingrid, og fortsette kampen mot brystkreften!

Ingrid Wiggen (32) er født og oppvokst i Molde, og har bodd i Bergen siden tidlig på 90-tallet. Du som leser dette er kanskje en nær slektning, venn eller kollega av Ingrid. Eller du har fått dette tilsendt av en som vet at du bryr deg. Uansett: Les videre.


I februar 2005 fikk Ingrid brystkreft. Nå har hun fått en svært alvorlig beskjed fra legene på Haukeland. Kreften har spredd seg.


Ingrid er en sånn som alltid stiller opp, det vet alle som kjenner henne. Nå er det Ingrid som trenger at vi stiller opp. Vårt mål er å gjøre hverdagen hennes så enkel som mulig. En bil til å kjøre opp og ned til Haukeland med, vil være et skritt på veien.


Etter et uhell i fjor, gikk bildrømmen hennes i knus. Hennes sjarmerende, gamle, nyinnkjøpte Saab var ikke lenger kjørbar, og Ingrids kortvarige karriere som bilist var over. Hadde hun vært frisk og i full jobb, kunne hun alltids ha kjøpt seg en ny bil. Det kan hun ikke nå. Dermed kan hun heller ikke hente sine venner på flyplassen, ta en impulstur til Sandviken Sjøbad en varm sommerdag, eller cruise ut til yndlingsfiskeplassen uti havgapet… Det er ikke alle drømmer vi kan oppfylle for Ingrid, men drømmen om en bil kan faktisk kjøpes!


Frem til 20. juli samler vi inn så mye penger som mulig, og kjøper den bilen vi har råd til. Ingrid beholder bilen til hun er friskmeldt. Deretter selger vi bilen, og pengene gis da uavkortet til Kreftforeningens «Rosa sløyfe-aksjon».*


Send dette videre til alle du kjenner, eller print ut og heng opp på jobben,

og gi ditt bidrag til konto 9710.53.50264 v/Irina Lee, Schwensensgt. 12, 0170 Oslo.

For mer info:
rosabilaksjon@gmail.com eller sjekk rosabilaksjon.blogspot.com

Takk for hjelpen!

Hilsen Rosa Bil-aksjonen 2006
v/Bodil Blain, Bodil Kjelstrup, Guro Fostervold,
Irina Lee, Pål Andreas Mæland og Tormod Løvold

* Rosa Bil-aksjon 2006 er inspirert av Rosa sløyfe-aksjonen, som er en internasjonal folkebevegelse for oppmerksomhet om og bekjempelse av brystkreft. Dette er et privat initiativ, og ikke utarbeidet i samarbeid med Kreftforeningen. Bilen vi kjøper trenger ikke nødvendigvis å være rosa, altså…

4 Comments:

  • At 20/6/06 10:42, Anonymous Anonymous said…

    For et fantastisk tiltak! Jeg blir glad opp i alt det triste her som jeg sitter og leser om aksjonen. Selvfølgelig ska Ingri få en bil! Håper alle åpner lommeboken.

     
  • At 22/6/06 08:35, Anonymous Anonymous said…

    Kjære flotte, kreative og omtenksomme initiativtakere! Dette var rørende lesning. Så klart vil jeg være med å støtte saken, og jeg skal spre det gode budskap. Så fint å få en anledning til å være med å hjelpe. Takk!

     
  • At 7/7/06 09:26, Anonymous Anonymous said…

    Jeg blir helt "satt ut" her jeg sitter på kontoret og leser om denne Rosabil aksjonen.
    Denne saken vil jeg selfølgelig være med å støtte.

     
  • At 2/6/11 17:00, Anonymous Anonymous said…

    Jeg har nettopp lest siste siden av boken til Ingrid som har gjort stort inntrykk på meg! Vi har alle mye å lære av hennes innstilling til livet og måten hun levde livet sitt på.
    Sitter her med tårer i øynene og leser mer om "rosa bil aksjonen"

     

Post a Comment

<< Home